Over de initiatiefnemers van dit manifest

ACB Mediation

De stichting ACB Mediation richt zich op alternatieve geschillenbeslechting (ADR) met focus op het bevorderen van mediation voor familiebedrijven en stelt zich als doel mediation bij familiebedrijven onder de aandacht te brengen en heeft hier ook een specialisatieopleiding voor ontwikkeld.

ACB mediation streeft ernaar een cultuurverandering tot stand te brengen, waardoor mediation door familiebedrijven als een waardevolle methode wordt gezien en wordt ingezet om conflicten op te lossen in een zo vroeg mogelijk stadium.

ACB Mediation »

ADR Register

De stichting ADR Register certificeert sinds 2011 tegen de internationale ISO normering arbiters, conflictcoaches, mediators en negotiators en heeft in het Nederlandstalig gebied circa 1.400 certificaathouders.

ADR Register »

Fiscount

Fiscount is sinds meer dan 30 jaar hèt kennis-, advies- en trainingscentrum voor de accountancybranch, vertegenwoordigt circa 700 aangesloten accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren in Nederland met gezamenlijk circa 1.200 vestigingen en richt zich mede op fiscale en zakelijke mediation.

Fiscount »

Instituut Midden en Kleinbedrijf (IMK)

IMK is HET instituut voor het Midden en Klein Bedrijf en richt zich op nieuwe MKB oplossingen. IMK is een publiek-private organisatie, opgericht na WOII, met als doel ondernemers in Nederland financieel te ondersteunen voor herstel en groei van hun bedrijven.

Instituut voor Midden en Kleinbedrijf »

Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv)

NVM is de grootste Nederlandse beroepsvereniging voor mediators en vertegenwoordigt circa 1.600 mediators. NMv staat in verbinding met de minister van justitie m.b.t. eventuele wetgeving op het gebied van mediation en de facilitering van mediation.

Nederlands Mediatorsvereniging »

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze onregelmatige updates of volg Stappen in Conflictbemiddeling op LinkedIn